Friday Make-up Tip: Get Your Lip On

Pump up the Beat of Your Lipstick

Een felle lippenkleur nog spannender maken kan je makkelijk doen door er een ander pigment overheen te zetten. Op de onderstaande foto heb ik een neon pigment van MAC Cosmetics gebruikt, deze maakt de lippenkleur nog levendiger en ook matter, je kan ook kiezen voor andere kleuren van intens tot donker van glans tot mat, aan jou de keuze en het experiment. Een speelse techniek die je lippenstift transformeert naar eigen wens. 

Makkelijk zat? Eigenlijk wel. Dep met een penseel het losse poeder op je reeds aangebrachte lippenstift. Opletten dat je het losse eventueel vallende poeder kan opvangen met een tissue zoals je op de foto ziet. Je kan ook een compacte oogschaduw gebruiken, door een oogschaduw of pigment te gebruiken kan je de kleur en textuur veranderen en toch zorgen dat de lippenstift nog lang blijft zitten. Wanneer je de kleur veranderd met lippenglos zal de lippenstift makkelijker verdwijnen. 

Een lipprimer onder de lippenstift zetten zorgt ervoor dat de kleur langer blijft zitten en dat de lippenstift niet in fijne lijntjes rond de mond gaan lopen. Ook hoe matter de lippenstift hoe langer deze ook kan blijven zitten alhoewel ik best met twee woorden spreek aangezien er tegenwoordig ook veel producten bestaan die zorgen voor lang vastzittende kleur zoals lipstains. 

Photo Credits: Bonnie & Clyde Studios photographed Daisy Olie

Photo Credits: Bonnie & Clyde Studios photographed Daisy Olie