ELKE_VI4.jpg

HET BOEK

MAKE-UP. MY STORY

(only available in Dutch)

In mijn boek wil ik je eerst en vooral meenemen in mijn eigen verhaal.

De wereld van make-up artiest spreekt tot de verbeelding: elke dag kom je in contact met modellen, ontmoet je creatieve mensen enz. Maar wat houdt het eigenlijk allemaal in? Hoe is het om achter de schermen van de Fashion Weeks te werken? En zien die modellen er eigenlijk altijd zo geweldig uit?
Het antwoord op die laatste vraag is eenvoudig: nope. Het zijn ook maar gewone meisjes met gewone zorgen en problemen. Ook zij hebben soms wallen. Maar, belangrijk om te weten: ze hebben soms héél interessante trucjes om er in een oogwenk fabulous uit te zien. Om van die trucjes van mijn collega's nog maar te zwijgen...

Tips & Tricks

Daarnaast wil ik je uitleggen hoe je zelf snel bepaalde looks kunt bereiken. Waarop moet je letten? Welke look is haalbaar als het snel moet gaan? Welke look past bij jou? Hoe ga je te werk met kleurtjes?
En omdat je de buitenkant buitenkant nooit helemaal los van de binnenkant kunt zien, vind je doorheen het boek ook tips rond inner beauty: hoe kun je elke dag even uit de stress en de gejaagdheid stappen, hoe vind je opnieuw rust bij jezelf? Kortom: hoe overleef je in deze hectische maatschappij?

 Features
# Behind the scenes van de fashion weeks.
# Boordevol make-up geheimen, handige tips en heel wat inspiratie.
# Yogaoefeningen en andere tricks om het drukke leven van elke dag door te komen.

ELKE_VI4.jpg

Make-Up. My story

OVER JE GOED VOELEN VANBINNEN EN VANBUITEN