My Story

Mijn Verhaal

Had iemand me 20 jaar geleden gezegd dat ik het ooit zo ver zou schoppen als make-up artieste, ik zou het niet geloofd hebben. Ik ben altijd een harde werker geweest, maar mijn carrière lag zeker niet van jongs af vast.

De ingrediënten die nodig zouden blijken voor die job, zaten er wel altijd al in: tekenen en knutselen waren mijn favoriete bezigheden op school. Al deze elementen kwamen uiteindelijk goed van pas als make-up artieste. De eerste trigger kwam na mijn middelbare bij het volgen van mijn kappersopleiding. De kapster bij wie ik in leercontract stond verzorgde soms de make-up van bruidjes. Een mooi kapsel of mooie make-up kan iemand doen stralen

Na het opbouwen van contacten, het volgen van enkele make-up modules en make-up opleidingen in Fleurimon Parijs, Last Looks make-up Academy in New York en de Schoonheidsschool in Antwerpen, stroomden de opdrachten binnen. Daarenboven startte ik bij de laatste school als freelance lesgever. Ik werkte zeven op zeven , had mijn agenda en ik vond alles geweldig. In 2009 kreeg ik de job als global senior artist MAC BENELUX. Een droom die uitkwam en een ticket naar de Fashion Weeks, het echte Walhalla. Ik kon niet geloven dat ik op mijn 29ste al op Milan Fashion Week kon rondlopen. Maar in 2012 was het op, jaren 7 op 7 werken zonder tijd voor mezelf eiste zijn tol. De diagnose: een burn-out. Het was een zware weg, maar ik ben een vechter. Stilletjes aan leerde ik weer voor mezelf te zorgen. Ik kreeg fysieke en psychische steun, startte met voedingsleer, physionomiek en ging yoga volgen. Ik begon weer van mezelf te houden.

Vandaag ben ik terug aan het werk. Het blijft een evenwichtsoefening, maar gelukkig besef ik nu sneller wanneer ik moet rusten. Stap bij stap leer ik om niet alleen rust uit te stralen maar ook om het te zijn, om stress meer te beheersen en het voldoende te kunnen loslaten. Nu komt het erop aan om blij te worden van kleine dingen. Te leren leven en genieten in het moment!

Daarom heb ik besloten om mijn eigen weg in te slaan, mijn vleugels uit te spreiden en te doen waar ik echt gelukkig van word, op mijn eigen tempo en vooral wat mijn lichaam en geest voedt. Make-up en Hairstyling blijven een passie, daarnaast geef ik ook yoga lessen en hou ik ervan mensen te inspireren en hen een goed gevoel te geven over zichzelf. Soms moet je durven springen om te kunnen vliegen. Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven en dat begint hier en nu!